ASSOCIACIÓ ENGINYERIA I CULTURA CATALANA
Junta
EICC

* Josep Amat i Girbau, President. Catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, és investigador i director del grup de recerca en Robòtica Intel•ligent i investigador al Institut de Robòtica Industrial (IRI), és professor invitat del MIT (EUA).

* Joan Batlle Grabulosa, Vicepresident. Catedràtic de la Universitat de Girona, ex-rector d’aquesta (2003-2006), i comissionat per la direcció del viver d’empreses de la UdG.

* Joan de Dalmau i Mommertz, Vicepresident. Director del Centre Tecnològic per la Indústria Aeronàutica i del Espai (CTAE) i professor a la Universitat Internacional de l’Espai (ISU), així com Delegat General de la Comunitat de Ciutats Ariane (CVA).

* Ramon Garriga Saperas, Tresorer. Enginyer industrial en exercici lliure de la professió, és ex-degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (1988-1997).

* Joan Giró Roca, Vocal. Enginyer industrial i Director General de Recursos i Serveis de CMT (Comissió de Mercat de les Telecomunicacions)

*Pere Macias i Arau, Vocal. Enginyer de camins, canals i ports, ex-conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i actualment Senador designat pel Parlament de Catalunya.

* Gustau Miranda Pérez, Vocal.Director de la Oficina Virtual RATEL de la província de Barcelona del SPEE, membre del Forum Unesco Universitat i Patrimoni (FUUP).

*Jordi Torres i Viñals, Vocal. Catedràtic de la UPC i investigador en el Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS) en computació autonòmica i computació energèticament eficient.

* Montserrat Vallverdú Ferrer, Secretària. Professora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i investigadora del CREB de la UPC.

* F. Xavier Villasevil Marco, Vocal.Professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i director grup de recerca ESDIM/INSIDE de la UPC.

Presentació
Objecte
Junta
Estatuts
Notícies
Congressos
Fes-te soci
EICC. Via Laietana, 39, 3r - 08003 Barcelona - Tel. 933 192 300 - Fax 933 100 681 - eicc@eic.cat - Mapa - Realització: Imma Puig