ASSOCIACIÓ ENGINYERIA I CULTURA CATALANA
Objecte
EICC

L’Associació Enginyeria i Cultura Catalana, està formadaper professionals de diferents especialitats de l’enginyeria i també d’entitats sense ànim de lucre, que es considerin vinculades a la cultura catalana i s’interessin pel camp de l’enginyeria i de les relacions d’aquesta amb la societat. Els seus objectius,tal com es recull en els seus estatuts, bàsicament són:

- Coordinar les persones i entitats de les terres de parla catalana, implicades o interessades en el camp de l’enginyeria, com a un àmbit més de la cultura catalana.

- Fomentar i gestionar les relacions i la cooperació d’aquesta associació amb grups o col·lectius afins d’altres camps professionals adscrits a la mateixa cultura catalana, com també amb aquells d’altres cultures vinculats a l’enginyeria.

- Constituir un fòrum de reflexió i debat sobre l’impacte de les enginyeries en el desenvolupament social i en el manteniment de la cultura i la llengua catalana.  

- Organitzar periòdicament un Congrés d’Enginyers de Llengua Catalana i altres manifestacions i trobades relacionades amb ell.

Per assolir aquests objectius, l’Associació convida a formar-ne part activament a totes les persones o entitats que s’interessin pel camp de l’enginyeria i la cultura catalana i vulguin col·laborar en poder portar a terme aquests objectius.

Presentació
Objecte
Junta
Estatuts
Notícies
Congressos
Fes-te soci
EICC. Via Laietana, 39, 3r - 08003 Barcelona - Tel. 933 192 300 - Fax 933 100 681 - eicc@eic.cat - Mapa - Realització: Imma Puig